Voedselovergevoeligheidstesten - Sensitivity Check Netherlands

Voedselovergevoeligheidstesten

Kom meer te weten over onze labo's en onze testen

Over onze labo’s

Sensitivity Check werd in 2018 gelanceerd en biedt intolerantietesten om mensen op weg te helpen naar een betere gezondheid. De testfaciliteit voorziet een breed scala aan tests over heel het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft verschillende tests en minstens drie testniveaus in de aanbieding, waardoor u vanaf £50,00. een test voor één persoon, voor een koppel of voor het hele gezin kunt bestellen.sensitivity check laboratory

Het bedrijf biedt veilige aankoop- en betalingsprocessen en de resultaten worden na ontvangst en voltooiing van de test per e-mail bezorgd op het e-mailadres dat door de klant werd gekozen. Sensitivity Check streeft ernaar om het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken voor zijn klanten. Met onze deskundige technici weet je dat je in veilige handen bent wanneer je vandaag een intolerantietest bestelt. Je monsters worden ontvangen en gesorteerd in een postsorteerruimte. Elk monster wordt aan de online aankoop gekoppeld en een er wordt automatisch een e-mailmelding rechtstreeks naar de klant verzonden. De batches met tests worden doorgegeven aan de laboranten in onze laboratoria en alle laboratoria houden zich aan de goede laboratoriumpraktijken. Bekijk onze labs hieronder en zie precies welke processen we doorlopen om ervoor te zorgen dat we de nauwkeurigste resultaten behalen.

Je haarmonsters worden daarna ingevoerd in onze state-of-the-art apparatuur en de resultaten worden vervolgens opgeslagen en voorbereid om naar de klant te sturen. De resultaten helpen u om te identificeren welke voedingsmiddelen je moet vermijden om van de symptomen af te geraken. Daarna worden jouw monsters weggegooid en je papieren klantgegevens worden versnipperd.

Drie eenvoudige stappen op weg naar een betere gezondheid

Koop veilig online

Stuur ons jouw haarmonster(s) en verzendformulier

Ontvang een volledig rapport over uw gevoeligheden en intoleranties

Lees meer over haartesten met behulp van bioresonantie

Eerst en vooral: ben je ernstig ziek of vermoed je dat je een medische aandoening hebt, dan raden we je aan om dit onmiddellijk met je arts te bespreken. Toch blijken haartesten met bioresonantie ook een alternatief te zijn dat mensen helpt om nieuwe gezondheidsvoordelen te ontdekken.

Sensivity Check-laboratoria

De apparatuur die we gebruiken is het MARS III Quantum Response System (Multiple Analytical Resonance Systems) dat is gebouwd en geregistreerd is als een medisch scanapparaat van klasse 11a. Met bioresonantie-haartesten voor onze klanten kan Sensitivity Check het publiek slimme en efficiënte resultaten aanbieden. Hiermee kunnen ze voedings- of omgevingsfactoren in hun leven wijzigen terwijl ze een revolutie in hun dieet teweegbrengen om hun gezondheid te verbeteren.

Haartesten met bioresonantie

Bij Sensitivity Check geven we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen uit een verscheidenheid aan bioresonantie-haartesten. Je kunt je niet alleen laten testen op voedselintoleranties, maar je kunt ook je partner of je gezin laten testen. Het hele proces is niet-invasief en kan je helpen om symptomen te bestrijden door je perfect voor te bereiden op jouw eliminatiedieet. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze klanten enthousiast zijn over de snelle en nauwkeurige resultaten die we voor hen behalen.

Maar hoe werkt het?

In de voorbije jaren is de bioresonantietechnologie aanzienlijk verbeterd. Het enige wat nodig is voor een optimale analyse, is slechts één eenvoudige streng van je haar. Sensitivity Check heeft een grondig testproces dat jou vertelt of je reacties hebt en of je dus bepaalde elementen moet vermijden. Dit rapport van Sensivity Check geeft klanten een uitgebreid overzicht van hun resultaten en helpt om aan anderen uit te leggen waarom ze op bepaalde elementen reacties hebben ervaren.

Een stap op weg naar een beter welzijn

Kom meer te weten over de triggers van intolerantiesymptomen