Over ons - Sensitivity Check Netherlands

Over Sensitivity Check

Ontdek meer over ons en onze testen

Over het bedrijf

Bij Sensitivity Check zijn we erg trots op de mensen die voor onze test hebben gekozen en daardoor gezonder en gelukkiger leven. Daarom geloven wij in transparantie van onze producten, service en tevredenheidsgarantie.

Deze website wordt beheerd door het wereldwijde laboratoriumnetwerk Global Science Technology Limited onder bedrijfsnummer 10219531.

U kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze plaatselijke LiveChat of per e-mail naar info@sensitivitycheck.com

Vanuit een aantal verschillende laboratoria en regionale hubs bieden we testdiensten aan in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Factoren getest in elke test

Laboratoriumtesten per week

Werkdagen voor resultaten

%

Tevredenheidsgarantie

Feedback van klanten

Het team was erg behulpzaam en mijn resultaten werden in detail uitgelegd. Ik heb mijn eetgewoonten nu veranderd en merk de voordelen.

Terry

Portsmouth

Zeer interessant verslag dat me in de juiste richting heeft gestuurd.

Raymond

Londen

Jullie hebben me geholpen om vast te stellen wat ik al dacht. Ik volg nu een glutenvrij dieet en voel me zoveel beter. Bedankt!

Sarah

N.Ierland

Ik was het meest geïnteresseerd in de metalentest en het rapport was gemakkelijk te begrijpen.

Cindy

Brighton

Drie eenvoudige stappen op weg naar een betere gezondheid

Koop veilig online

Stuur ons jouw haarmonster(s) en verzendformulier

Ontvang een volledig rapport over uw gevoeligheden en intoleranties

Start nu je traject naar welzijn

Tevredenheid gegarandeerd!

Over onze Sensitivity Test-producten

Het is belangrijk om je gevoeligheden te controleren, zodat je weet welke voedingsmiddelen jou ernstige problemen bezorgen. Onze snelle procedure start op het moment van jouw aankoop, omdat we je de formulieren sturen die jij moet invullen. Elke instructie wordt zorgvuldig uitgelegd, van het nemen van een haarmonster tot hoe het moet worden verpakt (een normale envelop is prima). Daarna stuur je het naar ons terug in een gefrankeerde en geadresseerde envelop.

We nemen slechts een zeer klein monster van je haar, omdat dit ons alle instrumenten bezorgt die we nodig hebben om jouw intoleranties te testen. De testresultaten worden vervolgens in een gemakkelijk te begrijpen vorm gegoten, die afhankelijk van je resultaten is onderverdeeld in verschillende categorieën: etenswaren, niet-etenswaren, voeding en metalen. We testen op een reactieniveau van 85%, omdat dit niveau een symptoom in je lichaam zal veroorzaken.

In je rapport vind je een gemakkelijk te begrijpen inleiding die geschreven is door ons voedingsdeskundige team dat je zal helpen het meeste uit je test te halen. We vertellen je ook meer over elke factor, inclusief waar de stof te vinden is, en een verdere beschrijving, waardoor je de factor volledig uit je dieet kunt weren.

We testen een haar omdat dit minder invasief is dan een bloedmonster. Het is ook preciezer wanneer monsters via de post worden verzonden en stelt ons in staat om je snel de resultaten te leveren.

Stop de symptomen, en snel!

Wij testen veelvoorkomende gevoeligheidstriggers in voeding en niet-voeding

Over de tevredenheidsgarantie

Bij Sensitivity Check geloven we in transparantie en daarom zijn we trots op onze tevredenheidsgarantie.

We zijn zo trots op onze test, onze service en ons team dat we een tevredenheidsgarantie bieden. Als je resultaten jouw gezondheid niet veranderen, geven we je het geld terug.

Wij zijn de enige met een klantenserviceteam dat 24 uur per dag werkt om jouw vragen te beantwoorden: zo kun je er zeker van zijn dat je met Sensitivity Check in goede handen bent.

Een stap naar een beter welzijn

Kom meer te weten over de triggers van intolerantiesymptomen