Groothandel en wederverkopers

Begin onze test te verkopen

Sensitivity Check biedt exclusieve partnerproducten en -diensten tegen voorkeurstarieven voor distributeurs en externe retailers. Wilt u nu uw bestaande klanten een toegevoegde waarde aanbieden of overweegt u een nieuwe startup met behulp van onze testen: wij zijn er om u te ondersteunen hierin.

Ons moederbedrijf werd opgericht in 2008 en maakt deel uit van een wereldwijde groep van bedrijven en merken die zich op gezondheid en welzijn toeleggen.

Door gebruik te maken van ons groothandelsaanbod, krijgt u toegang tot snellere verwerking, gepersonaliseerde rapportbranding, uw eigen accountbeheerder en nog veel meer.

Onze labo’s

Onze geaccrediteerde laboratoria bieden zowel conventionele als aanvullende tests met behulp van de nieuwste apparatuur en strenge kwaliteitsmanagementsystemen (QMS). Het team van gekwalificeerde technici staat onder toezicht van onze laboratoriummanager – een microbioloog – en een wetenschappelijk team, wat garant staat voor nauwkeurige en consistente resultaten, levering en naleving van de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Flexibele partnerschappen

We werken samen met groothandels en wederverkopers over de hele wereld, van onafhankelijke huisartsen die onze tests in persoonlijke consulten gebruiken tot online retailers. Veel succesvolle partners hebben onze tests gebruikt om hun productassortiment uit te breiden of om aanvullende diensten te verkopen op basis van de testresultaten.

Met resultaatbranding en de mogelijkheid om rapporten te personaliseren, kunt u een product of service creëren die perfect bij uw bedrijfsmodel past.

Doe vandaag nog mee

Vul gewoon het onderstaande formulier in; een lid van het partnerschapsteam neemt vervolgens contact met u op om u te verwelkomen.

11 + 11 =