De wetenschap achter gevoeligheidstests - Sensitivity Check Netherlands

Gevoeligheidstesten Wetenschap

De wetenschap achter onze testprocessen

De wetenschap

Gevoeligheidstesten zijn de afgelopen jaren wereldwijd een belangrijk diagnostisch hulpmiddel voor aanvullende therapie geworden. In vele landen worden ze nu gebruikt naast de reguliere moderne geneeskunde.

Wat zijn de voordelen van gevoeligheidstesten via bioresonantie?

Hoewel er wereldwijd veel verschillende bioresonantietesten bestaan, delen ze het feit dat ze de energetische en informatieve kwaliteiten van het menselijk lichaam gebruiken om diagnostische informatie te extraheren. Hier zijn slechts enkele voordelen van het kopen van een gevoeligheidstest:

  1. Niet-invasief, er zijn dus geen bijwerkingen
  2. Het is een snelle testmethode die weinig inspanning van jouw kant vraagt
  3. Ze is ook aanzienlijk goedkoper en gemakkelijker dan andere testmethoden
  4. Wereldwijd groeit dit onderzoeks- en ontwikkelingsgebied onophoudelijk

Achter de schermen van bioresonantietesten

Er wordt geen elektrisch aangedreven machine gebruikt, maar in de plaats daarvan honderden kleine homeopathische tests, die worden gebruikt als onderdeel van het diagnostische weerklankcircuit tussen arts en patiënt. Zodra je een test hebt besteld, testen we jouw haarmonsters op bepaalde elementen en helpen we helpen je vervolgens om te bepalen welke voedingsmiddelen je zou moeten vermijden.

Drie eenvoudige stappen op weg naar een betere gezondheid

Koop veilig online

Stuur ons jouw haarmonster(s) en verzendformulier

Ontvang een volledig rapport over uw gevoeligheden en intoleranties

De methode bij bioresonantietesten

De methode van bioresonantietesten is gebaseerd op het idee dat elektromagnetische oscillaties die worden uitgezonden door zieke organen en kankercellen anders zijn dan oscillaties die worden uitgezonden door gezonde cellen. Bioresonantietesten zijn aangeprezen voor de diagnose van intoleranties en allergieën zoals astma en huiduitslag (waaronder eczeem).

Hoe helpt een Sensitivity Test?

Sensitivity Check gebruikt de methode van bioresonantietesten om mensen te helpen bij het identificeren van hun intoleranties en gevoeligheden, waardoor ze een stap dichter bij een betere gezondheid komen. Door te leren welke voedingsmiddelen hun lichaam meer kwaad dan goed doen – hoewel ze misschien overheerlijk zijn – kan een persoon deze voedingsmiddelen uit zijn/haar dieet verwijderen om komaf te maken met de intolerantiesymptomen. Intolerantieanalyse met bioresonantie-testapparatuur neemt een monster van een persoon en zendt golven uit naar het invoermonster. Het enige wat we nodig hebben is een eenvoudige streng van je haar, afkomstig van om het even welk lichaamsdeel. Hoe significanter de reactie of resonantie is bij het testen op bepaalde elementen, hoe groter de kans dat de patiënt door dat element een gevoeligheid zal ervaren, of het nu een opgeblazen maag, hoofdpijn of een loopneus is.

Een stap op weg naar een beter welzijn

Leer meer over de triggers van intolerantiesymptomen